Salon

BeauTen

BeauTen, in het centrum van Haarlem, is de plek voor gezicht- en lichaamsbehandelingen, mani- en pedicure, botox, fillers, huidverjonging, plaatselijk vetbevriezing, scale-scalping, hydrafacials, kruiden en chemische peelings, polygel nagels, hairbotox, spraytanning, waxen, wimperextensions, wimperlifting…. Maar ook voor gezichtsverzorging, beauty musthaves, Oosterse parfums en onze  speciale beautybox moet je bij BeauTen zijn. Heel graag tot snel, liefs Team BeauTen

Behandelingen

Bij BeauTen kan je voor bijna alle behandelingen terecht. Wij werken met Koreaanse skin-care producten en hebben hier ook de gezichtsbehandelingen op aangepast. Zo hebben wij de typische “Glass skin Facial” maar ook de “Red Carpet” en de “ Famous Facial” benieuwd wat deze behandelingen voor jou kunnen doen? Kom snel langs en wij zorgen ervoor dat je huid weer gezond is en straalt, de typisch (Koreaanse) Glow! Maar natuurlijk kan je ook je nagels voorzien van een kleurtje, je vet bevriezen, wimper-wenkbrauw behandelingen, kortom… teveel om op te noemen.

Producten

Wij hebben bewust gekozen voor de K-beauty, bij BeauTen werken wij én verkopen wij alleen maar Koreaanse skin-care producten, producten die ook daadwerkelijk doen wat ze beloven, voor een heel reële prijs. Naast onze skin-care lijn hebben wij ook een selectie Oosterse parfums en beauty must-haves. Vergeet niet om onze Beauty Box te kopen/bestellen, elke maand een nieuwe box met skin-care producten, testers, beautygadget en parfums…. Wij zijn fan!!

Locatie

Onze waanzinnige salon/winkel zit in het centrum van Haarlem, op de bovenste verdieping vind je hier de winkel met diverse beauty producten, de pedicure en manicure sectie en 4 afgesloten cabines voor de diverse behandelingen. Pink Paradise vind je beneden, in deze ruimte kan je met vrienden/vriendinnen in alle rust en privé de diverse behandelingen ondergaan, van pedicure tot massages en van manicure tot gezichtsbehandelingen, leuk voor een verjaardag, personeelsuitje of gewoon omdat je even tot rust wilt komen. Uiteraard zorgen wij voor drankjes en hapjes!